Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Életem receptje - blog

Nora Shepherd kérdezek - felelek szösszenetek

 

Mióta foglalkozol tervezéssel? Mi vitt erre a pályára?

Évek óta kirakóként tekintek az életemre, és gyűjtöm világszerte hozzá a puzzle-öket . Hihetetlen, de bármerre utazok mindenhol utcán elkószált kirakós darabok jönnek velem szembe. Ilyenkor tudom, hogy jó helyen vagyok. Ezért is egy puzzle-darab a márkajelzésem. Tavaly elmentem egyedül egy hátizsákos túrára, amire egy valódi lélekutazásként tekintek. Erről bővebben olvashattok a blogomon (www.naposvidamsag.blog.hu) Ekkor döntöttem úgy, hogy megvalósítom a nagy álmomat. Óvodás korom óta vágytam rendíthetetlenül arra, hogy életem során valami maradandót alkothassak.  Valami olyat, amivel szebbé tehetem a világot. 2019 Februárjában lettem vállalkozó. Természetesen eleinte találkoztam jó néhány buktatóval, nagyon nehezen állt össze, de mára tudom, hogy okkal történt így, és mind építő jelleggel hatott rám. Hálás vagyok Istennek, hogy útitársammá váltak az akadályok is, és nem csak csodaországgal találkoztam.       

Miből merítesz ötletet a munkáidhoz, hogyan inspirálódsz?

Általában csendben elvonulok a természet falai közé, a lényeg, hogy egyedül legyek. Ilyenkor hagyom, hogy cikázzanak a gondolataim. Majd a következő lendülettel elkezdek rajzolni, alkotni. A lelkem, az aktuális érzelmeim, a felmerülő illúzióképek alkotják a terveimet. Ettől függetlenül van, hogy pont az ellenkezője inspirál hangos zene, a körülöttem táncoló nyüzsgő világ.

Főleg kinek tervezel?

Nőknek tervezek, és ezen belül én úgy gondolom, hogy a fiataltól kezdve egészen a középkorú hölgyek is rátalálhatnak kedvenc darabjukra. Az évek során számtalanszor volt úg, hogy a hozzám ideálisan passzoló ruhadarabnak a színe nem illett a karakteremhez, valami hiányzott az összhatásból. Ezért döntöttem úgy, hogy minden egyes ruhadarabom kérhető bármilyen színvilágban.  

Mi volt a legizgalmasabb kreációd az eddigiek során?

Úgy érzem, hogy a 2020-as tavaszi lesz az. Már most olyan izgatott vagyok.  Egyet elárulok; tavasszal minden virágba fog borulni. A természet újjá éled, és azzal a lendülettel fog a márkám is. - nagyon várom már.  

Mit üzensz a ma divatos nőjének?

Azt üzenem nekik, hogy először találjanak önmagukra, és a saját stílusirányzatukra, ami a karakterükhöz legjobban illik, ami valóban kiemeli a személyiségüket. Mottóm: Álmodd-, tervezd meg kedvenc színvilágodban akár saját elképzelésedet is, és mi valósággá varrjuk legmerészebb álmodat is!

Hol érhetjük el, ha mi is egy ruhára vágyunk?

A ruháim a webshopomban érhetőek el: www.norashepherd.hu/